Barion Pixel
+

Szállítási módok

Megnevezés:

Házhozszállítás

Leírás:

Házhozszállítás 2-7 munkanapon belül az ország egész területén. Egyszerre maximum 4 csomag (10kg) rendelést tudunk teljesíteni egy címre.

Költség(ek):

A költségek számítása a kosárba helyezett termékek össz súlya alapján történik.

Minimum (kg)Maximum (kg)Költség ( Ft)
0.0010.003 600

Fizetési módok

Megnevezés:

Utánvétes fizetés

Leírás:

Az utánvételes fizetés esetében a rendelés összegét a kiszállítást végző futárszolgálatnak kell átadni.
Utánvétes fizetés kor külön díj kerül felszámításra melynek összege 500 Ft.

Költség ( Ft):

500

Választható szállítási módok:

Házhozszállítás

Megnevezés:

Bankkártyás fizetés Barionnal

Leírás:

Bankkártyás fizetés Barionnal

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. A Webáruház. az Ön kártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Bankkártyás fizetéskor visszaváltási díj kerül felszámításra melynek összege 100 Ft.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Költség ( Ft):

100

Választható szállítási módok:

Házhozszállítás

Megnevezés:

Banki átutalás.

Leírás:

A rendelésedet közvetlenül a saját bankszámládról is fizetheted. BANKI ÁTUTALÁS” lehetőséget a PÉNZTÁR oldalon. Ebben az esetben automatikusan egy DÍJBEKÉRŐT küldünk az általad megadott email címre. A BEKÉRŐN minden adatot megtalálsz ahhoz, hogy sikeresen át tudd utalni a bankszámlánkra a rendelés összegét.

Költség ( Ft):

100

Választható szállítási módok:

Házhozszállítás

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.