Barion Pixel
+

Vásárlási tudnivalók

Böngészés:

Önnek nem kell regisztrálnia magát/cégét ahhoz, hogy termékeinket megtekinthesse, bővebb információt kaphasson róluk, illetve, hogy az árakról tájékozódhasson.

 

Belépés:

Megrendelést csak regisztrált felhasználók, a belépést követően adhatnak le. Házhozszállítást a termékekre vonatkozóan csak és kizárólag Magyarország területén belül végzünk.

 Személyes adatok:

A web áruházba érkező megrendeléseket abban az esetben tudjuk teljesíteni, ha a rendelési folyamat során kért adatokat Ön hiánytalanul megadja. Az alábbi adatokat kérjük el a megrendeléshez: a vevő neve, címe, telefon és e-mail elérhetősége, a szállítási címe, ahol munkanapokon 8-16 óra között elérhető (nem minden esetben a saját címére kéri a vevő a csomagot). A megrendeléskor megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek csak a megrendeléskor jelzettek alapján adjuk át. Telefonszámára és e-mail címére a megrendelés visszaigazolása miatt van szükségünk.

 

Fizetés utánvétellel:

Ebben az esetben akkor tudsz fizetni, amikor a csomagot a futár kiviszi.

A vásárlás összegét a futárnak tudod közvetlenül átadni készpénzben vagy bankkártyával (GLS csomagpont esetében jelenleg ezt a lehetőséget nem tudod igénybe venni)

Sokan nem tudják, hogy az utánvétes fizetésért a csomagküldő szolgálat külön díjat számol fel nekünk vagyis a kifizetett összegnek a továbbítása a cégünk bankszámlájára külön költséggel jár. Ezért ennek a fizetési módnak az egyik hátránya, hogy külön költséggel kell számolnod megrendeléskor. Az aktuális költséget látod a megrendelési oldalon külön feltüntetve.

 

Fizetés közvetlen banki átutalással:

A rendelésedet közvetlenül a saját bankszámládról is fizetheted. Ehhez válaszd a “KÖZVETLEN BANKI ÁTUTALÁS” lehetőséget a PÉNZTÁR oldalon. Ebben az esetben automatikusan egy DÍJBEKÉRŐT küldünk az általad megadott email címre. A díjbekérőn minden adatot megtalálsz ahhoz, hogy sikeresen át tudd utalni a bankszámlánkra a rendelés összegét.

A rendelésed ebben az esetben nem kerül még feldolgozásra! Csak akkor tudjuk kiküldeni, amikor a bankszámlánkra megérkezik a rendelés ellenértéke. Ennek a megoldásnak a hátránya, hogy a késleltetés miatt elképzelhető, hogy nem tudjuk még a rendelés napján kiküldeni Neked a csomagodat és akár napokkal később tudsz nekiállni a fóliázásnak.

Ez a fizetési mód számunkra is plusz feladatot jelent, ezért a BANKI ÁTUTALÁSNAK külön díja van.

Banki átutalás.

Bankszámlánkat a O.T.P Banknál vezetjük. Kérjük erre a számlaszámra utalj, ha ezt a fizetési módot választottad:

Kedvezményezett: Takács Miklós e.v.
Számlaszám: 11734190-25838118
Nemzetközi számlaszám: (IBAN) HU15 1173 4190 2583 8118 0000 0000
SWIFT KÓD (BIC): PTPVHUHB 

Fizetés közvetlenül bankszámlára, megjegyzés rovatba feltétlenül tüntesd fel a rendelés azonosítóját. Ellenkező esetben nem tudjuk azonosítani a rendelésedet, és igy nem kerül kiszállításra!

 

 

Fizetés kényelmesen bankkártyával:Bankkártyás fizetés Barionnal

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

 

 

 

A Barion bankkártyás fizetési rendszerről részletes leírást ezen az oldalon talál: Itt.

 

bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

 

 

Fizetés kényelmesen bankkártya nélkül:

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

 

Választható átvételi módok:

Választható átvételi módok: házhoz szállításA szerződött logisztikai partnerünk A GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.2351 Alsónémedi GLS Európa u. 2. Telefon +36 29 886 660, Fax +36 29 886 67.

Csomag Értesítés a feladás napján, és a kézbesítés napján.

 

Kiszállítási árak:

Házhozszállítás

Leírás:

Házhozszállítás 2-7 munkanapon belül az ország egész területén.

Költség(ek):

A költségek számítása a kosárba helyezett termékek össz súlya alapján történik.

Minimum (kg) Maximum (kg) Költség ( Ft)
0.00 10.00 2600
A rendelt terméket a futárszolgálatnak/postának történő átadást követően a megrendelő köteles átvenni. Átvétel megtagadás nem egyenlő az elállással! Mivel a kiszállítás és visszaszállítás is pénzbe kerül, ezért ezt kiszámlázzuk a kedves "vevőnek".

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.